handdator

Visa fullständig version : Fiskekompis i Linköping/Östergötlandmarsv981
2009-04-14, 15:23
Hej,

Jag heter Marcus, är 23 år och pluggar i Linköping sedan några år tillbaka. Kommer ursprungligen från Stockholm där det för det mesta fiskas gädda i Stockholms skärgård, men ibland blir det lite andra fisketurer med far min: Laxtrolling på Vättern, gädd- och abborrfiske i Gysinge (Gästrikland), spinnfiske vid kanotsemestrar i alla möjliga delar av landet och för 10 år sen var jag i Alaska och Kanada med farsan och drog lite kungslax, silverlax, hälleflundra och annat smått och gott. Nästa stor mål är fiske i Ryssland, men det ligger säkert 10 år fram i tiden, när plånboken och sambon tillåter =)

Var ute i helgen och drog upp en gädda på 8 kg i Stockholms skärgård och blev såklart sugen på att fiska mer. Bestämde mig då för att ta med mig lite utrustning till Linköping, men har tyvärr ingen egen bil och känner ingen som fiskar i Östergötland. Letar därför efter någon att fiska med. Jag är trevlig och kul att fiska med, men håller gärna käften om det fordras av mig =)

Om det är någon som bor i Östergötland och är villig att ta med mig på fisketur kan jag _kanske_ låna bil eller ta bussen i ottan. Självklart står jag för kostnader som kan tänkas uppstå, t ex bensin för bil eller båt.

Skitfiske på er!