Tillagning:
1.
Koka och skiva mandelpotatisen. Bryt tunnbrödet i fyrkantiga bitar. Hacka rödlök, persilja och dill. Strimla isbergssalladen.
2.
Varva tunnbrödet med mandelpotatis, strömmingsfiléer, rödlök, persilja, isbergssallad och tomathack.
3.
Blanda finhackad dill och créme fraiche. Ringla runt anrättningen. Garnera med persilja och lite hackad tomat.
Tips! Om du vill minska på fettet kan du använda lätt creme fraiche.
1.
Koka och skiva mandelpotatisen. Bryt tunnbrödet i fyrkantiga bitar. Hacka rödlök, persilja och dill. Strimla isbergssalladen.
2.
Varva tunnbrödet med mandelpotatis, strömmingsfiléer, rödlök, persilja, isbergssallad och tomathack.
3.
Blanda finhackad dill och créme fraiche. Ringla runt anrättningen. Garnera med persilja och lite hackad tomat.
Tips! Om du vill minska på fettet kan du använda lätt creme fraiche.