Bäcköring över öppen eld - Fiskesnack.com - För oss bakom flötet...

Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Bäcköring över öppen eld

Collapse
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
new posts

  • Bäcköring över öppen eld

    Detta har ja gjort en gång o smaka fint.

    Minst 2 st bäcköringar minst 100g.

    Rensa fisken och lägg sedan fisken i en plastpåse.

    Sen häller du i Citronpeppar,salt,Ströbröd, Sen en valfri krydda till.

    Sen skakar du du innehållet så fisken täcks av ströbröt.

    Sen lägger du in dom i folie och grillar dom 5-6 min på varje sida.

    Sen klart. Skit gött

    Lätt o gott

  • #2
    Håller med. Visst e d gott. Jag brukar antingen lägga dem i tunnbröd eller på knäckebröd. Helt underbart med en bira till...

    Kommentera


    • #3
      Mm Bäcköring är den godaste fisken efter laxen !

      Kommentera

      Foton

      Collapse

      Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

      Relaterat

      Collapse

      Ämnen Statistik Senaste inlägg
      Startad av Suseris, 2020-09-18, 13:26
      4 svar
      472 visningar
      0 gillar
      Senaste inlägg Backslag  
      Startad av kenwald, 2021-09-15, 20:09
      6 svar
      1 055 visningar
      0 gillar
      Senaste inlägg senzitivity  
      Startad av Sadda, 2023-12-23, 11:50
      7 svar
      468 visningar
      0 gillar
      Senaste inlägg nephilim  
      Startad av Julle68, 2023-12-23, 18:46
      0 svar
      157 visningar
      1 gilla
      Senaste inlägg Julle68
      av Julle68
       
      Arbetar...
      X