Satana perkele! Trögt isfiske! - Fiskesnack.com - För oss bakom flötet...

Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Satana perkele! Trögt isfiske!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
new posts

  • #11
    Ursprungligen postat av Fiskefuralles Visa inlägg

    Du är en stilla västanfläkt jämfört med mig. Jag utser mig till Sveriges sämsta vinterfiskare!! Jag har lagt ner sjukt med tid. Suttit 12 timmars pass. Gått upp 04:30. Varit ute varje helg hela vintern. Sverige vi har ett resultat: 34 cm….
    Vi ligger säkert på samma sida utav ekvatorn. Jag var ute igår, visserligen bara ett par timmar, mellan typ 12 och 4 men gissa hur många fiskar jag fångade?
    Noll, nada, inget.
    På ekolodet kan man ju åtminstone, amatör som man är, halvt bedöma om fisken är aktiv eller inte och det är lika jävla frustrerande varje gång man försöker och försöker men inte ens lyckas få ett försiktigt pet. Igår hade jag ett halvdant hugg tror jag.

    Ursprungligen postat av grisjaeger Visa inlägg

    Haha.
    Känns skönt att de finns fler dårar där ute!

    Jag ska köpa maggots och hela skiten nu, back on the grind!
    Jaja, förfan! Jag bara älskar känslan av att kliva ut på en isbelagd sjö med snötäckt skog omkring och att få vara helt ensam. Lyssna till eventuella fåglar, värma sig i solen, smyga runt i fallande snö eller plaska runt i halvsmält is. Det spelar liksom inte så stor roll ibland, det är förväntningarna och själva äventyret som är det roliga och man är fullt medveten om att fisket går som det går, för min del går det oftast i blankpass-eran. En mycket intressant tidsepok.

    Är helt övertygad om att en person som sitter i rullstol utan armar skulle fånga fler fiskar än mig men jag försäkrar mig själv om att jag inte är där för att dra 15 st 25g abborrar i varje hål utan att hellre fånga få och större och kanske t.om, någon gång i en avlägsen framtid, knäcka ett abborre-PB. (1060 eller 1070g för mig, minns inte riktigt.)

    SKITFISKE!
    2:a plats i Fiskesnacks Gäddfemma 2019
    2:a plats i Fiskesnacks Gäddfemma 2020
    2:a plats i Fiskesnacks Gäddfemma 2021
    8:e plats i Fiskesnacks Gäddfemma 2022
    2:a plats i Fiskesnacks Gäddfemma 2023

    Kommentera


    • #12
      Jäklar, kände nästan som om jag visste vad jag höll på med igår. Ett sånt där hål man hört talas om där det nappar många gånger rad, typ en skröna! Ismete spöna fällde och solen värmde. Hur som helst, var det mitt nya vapen i jakten på det perfekta isfisket som gjorde det. Man får väldigt lätt skön gång på betet med dessa vilket gör att presentationen blir för läskande för en abborre verkar det som. Fullt papper på Fs abborrfemma, man får vara glad för det lilla.
      Bifogade filer

      Kommentera

      Foton

      Collapse

      Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

      Relaterat

      Collapse

      Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

      Arbetar...
      X