Livlinan, denna underbara insamling där alla insamlade pengar oavbrutet går till Barncancerfonden. Så vackert och behjärtansvärt!



.

NU har DU chansen att buda hem en tvådagarstur med mig och Roger Mickleson.



.

Vi bjuder på en riktigt mäktig fiskehelg för TVÅ personer. Vi tänkte köra i insjöarnas tecken i trakterna Uppland/Västmanland. Så ni får två hemliga vatten inkluderat i auktionen.

Två dagars fiske (lördag och söndag), i två olika men samma lika heta sjöar när det passar dig, din vän och oss under 2020.

Fiskekort.

Lunch och fika för två dagar. Vi brukar brassa burgare, korv eller liknande på ngn mysig ö. Glädje, skratt, dåliga ordvitsar ingår även de. Det brukar inte vara så tyst i båtarna när vi fiskar, sjunger och dansar.

Vi fiskar från våra sanslöst heta Honwave T-40-båtar.



Godkända för 30hk motor och lastar över ett ton. Riktigt stabila och bekväma att fiska i med packning och spön. Bestyckade med 55lbs elmotorer.

Så vinnaren i en båt och vinnarens vän i den andra, sen byter vi dag två, vice versa.

Enklare boende, vandrarhem/b&B motsvarande bjuder vi på.

.

Det vinnaren och hans/hennes vän får stå för är:

-Resan till och från fiskeplatserna. Oklart var vinnarna kommer ifrån, men den resan till sjöarna gör man själv.

-Middagar och kvällsdryck. Oklart exakt var vi sover, så laga mat själva eller äta på restaurang är inte bestämt, men den kostnaden står vinnaren och vän själva för. Även rus eller bubbeldrycker hamnar på egna kontot.





Från i lördags på min och Rogers fisketur i ett av vattnen vi tänkte besöka på Livlinan-resan. Går fin fisk i dessa vatten.

.

Länk till auktionen som går ut nu på fredag klockan 14:17.

http://www.tradera.com/item/250205/3...esson-livlinan



Må buden och gäddan vara med er!

//TPF



Läs mer på bloggen