Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Vänern | Trolling på Vänern med Charterfiske.se !

Collapse
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
new posts

 • Vänern | Trolling på Vänern med Charterfiske.se !

  Tisdagen den 5 oktober styrde jag och Niklas bilen neråt Mariestad där vi skulle bo över natten på ett gammalt fängelse, Waterside Mariestad, väldigt enkelt och billigt boende, kan rekommendera det om ni någon gång ska neråt dit och bara behöver ha ett boende över natten

  För på Onsdagen den 6 oktober skulle vi ut på Vänerns böljande blå med www.charterfiske.se ( Ove Johansson ) för en heldag med trolling efter Lax & Öring.
  Så 08:00 skulle vi utgå från hamnen ute på Torsö och väl där på parkeringen så mötte vi upp våran tredje kamrat som skulle med på turen, Fredrik ! Som hade styrt upp sin flådiga mercedes upp under morgonkvisten ifrån Skåne ( läs danmark )

  Timmarna gick och gick där ute på det gungande blå, inte en fisk så långt våra ögon kunde nå, tog 5½ timme i det som nog är lite för varmt vatten för att aktiviteten skulle varit på topp innan det hände något, Fram till båten hade Fredrik halat in en vildlax på runt 3-4kg som släppte vid håven. Sen var det en liten sprattlande lax som hade tagit ena djupriggen som Niklas fick veva in, strax runt måttet men den fick simma på återväxt!

  Sen small de på den andra djupriggen en kort stund därefter och då var det min tur att drilla lite fisk och upp kommer det en kanonfin lax på 9.2kg fördelat på 90cm och med ett bukomfång på 58cm !

  Foto: Ove Johansson ( www.charterfiske.se )
  Äntligen hade vi hittat lite fisk men tiden började sina iväg, Fredrik hann få drilla en öring som kom hela vägen in till håven denna gång och fick simma åter på återväxt eftersom allt vilt ska tillbaka i det böljande blå.
  Foto: Niklas Klubban

  Så är ni intresserade av att testa på Vänern eller Vättern och inte har någon kontakt som kör trolling så tveka inte att höra av er till Ove på Charterfiske.se så kan man få chansen på väldigt fina fiskar för ett väldigt bra pris! =)

  Skitfiske på er!! // Mackan  Läs mer på bloggen

Foton

Collapse

Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

Relaterat

Collapse

Ämnen Statistik Senaste inlägg
Startad av BigF, 2017-02-05, 20:40
1 svar
1 233 visningar
0 gillar
Senaste inlägg DIFAnders  
Startad av Swamp, 2018-01-24, 07:00
4 svar
844 visningar
0 gillar
Senaste inlägg millee
av millee
 
Startad av FilipBlomberg, 2018-06-17, 22:04
2 svar
480 visningar
0 gillar
Senaste inlägg FilipBlomberg  
Startad av Luis, 2019-02-21, 12:30
2 svar
87 visningar
0 gillar
Senaste inlägg esox88
av esox88
 
Startad av Luis, 2019-02-22, 11:50
0 svar
103 visningar
0 gillar
Senaste inlägg Luis
av Luis
 
Arbetar...
X