Ledig tjänst som projektledare inom kommunikation - Fiskesnack.com - För oss bakom flötet...

Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Ledig tjänst som projektledare inom kommunikation

Collapse
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
new posts

  • Ledig tjänst som projektledare inom kommunikation



    Under våren och sommaren 2018 kommer Sportfiskarna uppmärksamma krisen för torsken i Östersjön. Sportfiskarna söker nu en medarbetare till kommunikationsenheten för att arbeta med ett sådant projekt.

    Årtionden av överfiske har lett till ett torskbestånd i kris. Fiskekvoterna har länge satts över forskarnas råd. Torskens tidigare betydelse på våra matbord, för våra kustsamhällen, för sportfiske och småskaligt yrkesfiske lever snart inte kvar i mannaminnet. För att rädda Östersjötorsken krävs det att något görs nu. Det finns exempel från andra hav på totala beståndskrascher till följd av överfiske.

    Öresund är ett bra exempel på hur ett havsområde skulle kunna förvaltas. Tack vare ett trålförbud i Öresund sedan 1932 är det idag det enda havsområdet i regionen som har livskraftiga torskbestånd med en normal ålders- och storleksstruktur. En sportfiskenäring med stort samhällsvärde samsas där om de gemensamma fiskresurserna med ett hållbart småskaligt yrkesfiske som använder passiva redskap som är skonsamma mot bottnarna.

    Sportfiskarna söker nu en medarbetare till kommunikationsenheten för att uppmärksamma dessa frågor. Tjänsten är en projektanställning på heltid under cirka sex månader med placering vid huvudkontoret i Stockholm.

    Är du drivande och välstrukturerad med mycket god administrativ förmåga? Är du van vid att arbeta med digitala verktyg och nyfiken på att lära dig nya? Då ska du söka tjänsten.

    Sista ansökningsdag är 14 januari med tillträde snarast möjligt. Läs mer i annonsen i PDF:en här nedanför.


    Läs mer på hemsidan
    Senast ändrad av Bergman; 2017-12-22, 13:52.
    Stödjer du sportfisket och fiskevården i Sverige? Bli medlem i Sportfiskarna.
    Klicka här för att bli medlem!
    Gilla oss på Facebook
    Sportfiskarnas hemsida

    Använd kontaktformuläret om du vill kontakta oss

Foton

Collapse

Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

Relaterat

Collapse

Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

Arbetar...
X