Fin premiär för Smålandsborren! - Fiskesnack.com - För oss bakom flötet...

Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Fin premiär för Smålandsborren!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
new posts

  • Fin premiär för Smålandsborren!


    Foto: Sportfiskarna


    Det blev en mycket lyckad första upplaga av Sportfiskarnas nya street-tävling Smålandsborren i Jönköping. 90 intresserade deltagare byggde upp en supertrevlig stämning och bjöds på utmanande fiske.

    Den splitternya Smålandsborren är Sportfiskarnas allra senaste tillskott av street-tävlingar med förbundet som ensam arrangör. Tillsammans med 08ABBORREN och Göteborren har vi nu ett tredje öppet, enkelt och roligt street-arrangemang i gränslandet mellan tävling och event.

    Söndagens premiär av Smålandsborren gav ett prövande fiske i den centralt belägna Munksjön i Jönköping. Antalet abborrar var utspridda på få tävlande, men vissa lyckades likväl fånga mer än 25 abborrar vardera. I seniorklassen vann Christian Andersson med tre återutsatta abborrar som tillsammans mätte 80 cm. Juniorklassen vanns av Alfred Granlund med två abborrar som mätte 57 cm. Alfreds abborre på 32 cm vann också pris för tävlingens längsta abborre. Längsta fisk totalt vanns av Edina Nemeth med en gädda på 55 cm. Sist men inte minst vanns team-klassen i stor stil av far och son Lago med en sammanlagd längd på 142 cm.

    Dagens tävlingsledare Mattias Larsson, biolog på Sportfiskarna, tog vara på den trevliga stämningen:
    - Det var så otroligt kul att träffa alla här idag. Så många glada och fiskesugna personer i alla möjliga olika åldrar. Extra kul att så många barn och ungdomar dök upp! Nu börjar vi redan tänka på nästa års upplaga. Smålandsborren kommer att bli en av årliga höjdpunkterna för vårt nyöppnade Jönköpings-kontor!

    Avslutningsvis vill förbundet rikta ett stort tack till huvudsponsorn Abu Garcia och Berkley som bidrog med riktigt fina och anpassade priser till mer än 15 personer! Ett stort tack även till de lokala butikerna Fiske & Outdoor och Kurres Fiskeshop för fina presentkort.

    Resultatlista

    Missa inte Sportfiskarna nästa street-tävling – Göteborren 6 oktober!
    https://www.facebook.com/events/659038491104126/


    Läs mer på hemsidan
    Senast ändrad av Bergman; 2018-08-21, 13:23.
    Stödjer du sportfisket och fiskevården i Sverige? Bli medlem i Sportfiskarna.
    Klicka här för att bli medlem!
    Gilla oss på Facebook
    Sportfiskarnas hemsida

    Använd kontaktformuläret om du vill kontakta oss

Foton

Collapse

Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

Relaterat

Collapse

Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

Arbetar...
X