Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Rekordmycket fiske för unga i sommar

Collapse
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
new posts

 • Rekordmycket fiske för unga i sommar
  Foto: Malin Kjellin

  Sportfiskarna fortsätter att storsatsa på barns sommarlov runt om i Sverige. Nu är aktiviteten Fiskelov i full gång i regi av våra regionkontor och i våra klubbar pågår sommarlovsfiske med stöd från aktivitetsbidraget. Totalt räknar vi med mer än 2000 dagsfiskeupplevelser för skollediga barn!


  Sportfiskarnas succésatsning Fiskelov arrangeras i år under 23 sommarveckor i 20 olika svenska kommuner. Genom stöd från Svenskt Friluftsliv och genom en lång rad kommunsamarbeten kan våra kontor erbjuda gratis fiskeupplevelser till fler barn än någonsin tidigare.


  Från vårt regionkontor i Jönköping blir det sommarpremiär för Fiskelov i Vetlanda, Linköping, Tranås och Värnamo. Två veckor arrangeras i Jönköping.

  Även på Gotland blir det sommarpremiär för Fiskelov. I samarbete med Gotlands kommun blir det ett varierat schema med fiske i två olika åar och i Visby hamn.


  I Göteborg är Sportfiskarna Västs sommarfiskeskola i full gång med 5 späckade veckor i samarbete med Göteborgs stad. En avslutande sjätte vecka kommer att anordnas med barn från Bergsjön.


  I Syd fortsätter regionkontoret med intressanta samarbeten tillsammans med Bromölla, Lomma, Örkelljunga och Lunds kommun. Ny kommun för i år är Ängelholm.


  Runt Stockholm anordnas fiskelov i flera olika kommuner under sommaren. Bland annat blir det sommarpremiär i Nyköping och Botkyrka. Fiskelovssamarbetet fortsätter även med kommunerna Haninge, Huddinge och Värmdö, där det anordnas aktiviteter.


  Sist men inte minst sker också större spännande sommarsatsningar ute i våra klubbar. Atletfiskarna i Hallstahammar kör vidare med sin uppskattade sommarfiskeskola. I Närke blir det sommaraktiviteter i regi av Hallsbergs SFK och Frövi SFK. I Växjö genomför SFK Forellen 12 spännande fiskedagar för barn och ungdomar. I södra Sverige går två starka klassiker vidare – Sportfiskarna Skånes två fiskeläger och Glada Fiskens sommarfiskeskola i Olofström.

  En rolig nyhet är att tre nya Fiskevårdsområden arrangerar sommarfiskaktiviteter för barn och ungdomar i sina hemkommuner. I Dalarna genomförs ungdomsaktiviteter av Floda-Björbo FVO, i Hälsingland av Dellenbygdens FVO och i Västernorrland av Vindelbygden FVO.


  En sommar fylld med fiskeglädje är i full gång!

  Read more

  Läs mer på hemsidan
  Stödjer du sportfisket och fiskevården i Sverige? Bli medlem i Sportfiskarna.
  Klicka här för att bli medlem!
  Gilla oss på Facebook
  Sportfiskarnas hemsida

  Använd kontaktformuläret om du vill kontakta oss

Foton

Collapse

Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

Relaterat

Collapse

Ämnen Statistik Senaste inlägg
Startad av Sportfiskarna.se, 2019-05-20, 14:40
1 svar
103 visningar
0 gillar
Senaste inlägg PhilSharpe  
Startad av Sportfiskarna.se, 2019-06-04, 12:50
0 svar
25 visningar
0 gillar
Senaste inlägg Sportfiskarna.se  
Startad av Sportfiskarna.se, 2019-06-05, 13:30
0 svar
18 visningar
0 gillar
Senaste inlägg Sportfiskarna.se  
Startad av Sportfiskarna.se, 2019-06-10, 10:10
0 svar
59 visningar
0 gillar
Senaste inlägg Sportfiskarna.se  
Startad av Sportfiskarna.se, 2019-06-10, 15:10
1 svar
134 visningar
3 gillar
Senaste inlägg Peter B
av Peter B
 
Arbetar...
X