Kjell Johansson från Östersund fick 2019 års Åslunds-stipendium - Fiskesnack.com - För oss bakom flötet...

Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Kjell Johansson från Östersund fick 2019 års Åslunds-stipendium

Collapse
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
new posts

 • Kjell Johansson från Östersund fick 2019 års Åslunds-stipendium
  Foto: Jesper Taube / Kjell som tagit ledigt från älgjakten för att gå på fiskekvällen blev mycket överraskad, men såklart glad och stolt över priset!


  Kjell Johansson, mångårig eldsjäl och ungdomsledare i Jämtlands unga Sportfiskare belönades igår med Sportfiskarnas och Abu Garcias årliga ungdomsledarstipendium. Priset delades ut inför en fullsatt Storsjöteatern under Sportfiskarnas fiskekväll i Östersund. Utdelningen av stipendiet fick en grandios inramning då Kjell överraskades genom att bli uppkallad på scen av Sportfiskarnas Oscar Trowald och Abu Garcias Anton Åsenlund.


  Ackompanjerad av varma applåder mottog Kjell checken på 20 000 kronor. Motiveringen för utdelningen lyder:


  ”För ett mångårigt och outtröttligt arbete med att ge barn och ungdomar chansen till fiske och friluftsliv i Jämtland – på skoltid, lovtid och inte minst fritid – under årets alla årstider. Kjell har burit Jämtlands unga Sportfiskare på sina axlar och har med sin värme och energi gett så otroligt mycket av sin egen tid för att skänka upplevelser och fiskeglädje till andra. För detta är Kjell värd allt beröm som går att ge – och även det finaste av stipendium som finns att dela ut till en ungdomsledare inom fiske i Sverige – Grattis Kjell!”


  -Det känns väldigt fint att få dela ut stipendiet till Kjell som så länge har jobbat helhjärtat för ungdomars fiske i regionen, kommenterar Anton Åsenlund, Abu Garcia.


  Stor succé för fiskekväll

  Sportfiskarnas fiskekväll blev även i övrigt en stor succé med drygt 200 intresserade besökare som fyllde lokalen så till den grad att man blev tvungen att öppna en extra sal och sätta in extrastolar. Sportfiskarnas ungdomsansvarige Oscar Trowald föreläste om stora gäddor och Joel Norlin, chef för Region Norr, berättade mer om förbundets verksamhet och den kommande satsningen i Jämtland i och med öppnandet av ett nytt regionkontor. Ingemar Näslund från Länsstyrelsen i Jämtlands län, även känd som passionerad flugfiskare och författare, berättade mer om vilka effekter klimatförändringen med varmare vattentemperatur kommer att få för våra vatten och fiskbestånd. Micke Sundberg berättade och visade film om Storsjöns berömda gigantöringar. Programmet rundades av med mingel och mycket fiskesnack på kvällens fiskepub.


  -Sportfiskarna kan inte känna sig annat än helnöjda med denna kväll som lovar mycket gott inför uppstarten av det kommande regionkontoret och dess verksamheter, kommenterar Joel Norlin, Sportfiskarnas chef för Region Norr.

  Read more

  Läs mer på hemsidan
  Stödjer du sportfisket och fiskevården i Sverige? Bli medlem i Sportfiskarna.
  Klicka här för att bli medlem!
  Gilla oss på Facebook
  Sportfiskarnas hemsida

  Använd kontaktformuläret om du vill kontakta oss

Foton

Collapse

Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

Relaterat

Collapse

Ämnen Statistik Senaste inlägg
Startad av Sportfiskarna.se, 2021-01-03, 21:15
4 svar
330 visningar
7 gillar
Senaste inlägg anteman
av anteman
 
Arbetar...
X