Foto: Rättvik Boda FVOF


Hösten drar in över landet och fiskarna i Sveriges vattendrag förbereder sig för en lång vinter genom att äta sig mätta – passa på att hänga med på höstlovsfiske!

Sportfiskarna satsar vidare på att göra sitt årliga nationella höstlovfiske större för varje år. Regionkontor, distrikt och klubbar gör en gemensam satsning för att uppemot 2 000 barn och unga ska få prova på fiske och friluftsliv.


I år arrangeras höstlovsfiske på rekordmånga orter runt om i landet med allt från Östersund i norr till Malmö i söder. Titta på vårt höstlovsprogram för att hitta en ort nära just dig!


- Våra höstlovsarrangemang är en öppen och inbjudande friluftsaktivitet för skollediga barn, eller varför inte för hela familjen. Alla är välkomna, nybörjare som proffs. Det som känns extra roligt är att för varje år så blir det fler och fler aktiviteter på fler platser runt om i landet. Ta på er varma kläder och ge er ut i naturen tillsammans med oss, uppmanar Sportfiskarnas nationellt ungdomsansvarige Victor Sandberg.


Gratis fiske + medlemskap

Självklart är alla arrangemang kostnadsfria för deltagarna. Vid aktiviteterna finns fiskeutrustning att låna och bete finns till alla. På de allra flesta ställen bjuds det också på mat. Sportfiskarna ger också alla barn och familjer en förmånlig chans att bli gratis prova-på-medlemmar på plats.


Läs hela programmet här.

Read more

Läs mer på hemsidan