Sportfiskarna söker personal till kontoret i Malmö - Fiskesnack.com - För oss bakom flötet...

Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Sportfiskarna söker personal till kontoret i Malmö

Collapse
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
new posts

 • Sportfiskarna söker personal till kontoret i Malmö


  Foto: Anders Karlsson


  Sportfiskarna söker nu en projektledare med inriktning mot fiske- och vattenvård, utbildning och kommunikation.

  Vi söker en medarbetare till vårt regionkontor Syd i Malmö. Vid kontoret arbetar för närvarande tre personer med olika projekt och verksamheter med koppling till sportfiske, vattenvård samt barn- och ungdomsverksamhet. Tjänstebeskrivningen nedan är preliminär och kan komma att ändras utifrån de sökandes kompetenser. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.


  Som projektledare kommer du att ansvara för samordning och genomförande av olika insatser med inriktning mot fiske- och vattenvård, uppföljning, utbildning samt information i stora och små projekt. Exempel på arbetsuppgifter är biotopåterställning, tillskapa fria vandringsvägar, inventering och uppföljning, arrangera informationsmöten och seminarier, genomföra informationsaktiviteter för skolor samt kommunicera och informera via webb och sociala media.


  Vid sidan av det praktiska arbetet kommer du att bygga nätverk, aktivt söka finansiering och sjösätta nya projekt. Viktiga samarbetspartners är länsstyrelser, kommuner, fiskerättsägare, fiskeklubbar, vattenvårdsorganisationer, företag och andra organisationer. Du stöttar den ideella verksamheten i anslutna klubbar och distrikt och du representerar Sportfiskarna i arbetsgrupper och intressepolitiska sammanhang regionalt. Du har budgetansvar och arbetar självständigt för att nå uppsatta mål.


  Kvalifikationer

  En relevant utbildning i biologi eller annan naturvetenskaplig utbildning, eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt, är ett krav. Tjänsten kräver körkort.


  Tjänstens huvudsyfte är projektledning med ansvar för att administrera och rapportera projekt liksom att initiera och söka finansiering för nya projekt. Erfarenhet av projektledning, projektansökningar och projektadministration är därför meriterande liksom erfarenhet av arbete som konsult.


  Arbetslivserfarenhet med inriktning mot praktisk fiske- och vattenvård, undersökningar i vatten, förvaltning av fiskevatten och fisketurism är meriterande. Erfarenhet av och/eller utbildning inom exempelvis, elfiske, biotopkarteringar, fiskmärkning och GIS är meriterande. Erfarenhet av myndighetsarbete inom fiske-, vatten och miljövård är meriterande.


  Du behöver uttrycka dig väl i tal och skrift. Erfarenhet av kommunikativt arbete är meriterande. Du arbetar självständigt mot uppställda mål, samtidigt som du samarbetar och kommunicerar med kollegor lokalt och på distans. Du är också flexibel och kan hantera flera projekt parallellt. Du är förtrogen med att kommunicera via nätet och sociala media.


  Vi ser gärna att du har erfarenhet av och förståelse för betydelsen av ideellt engagemang. Du som söker har ett genuint intresse för natur och friluftsliv.


  Varaktighet och tillträde

  Tjänsten är på heltid, tills vidare med sex månaders provanställning. Tillträde 1 februari eller efter överenskommelse.


  Kontaktperson

  Anders Karlsson, regionchef: 0732-016514, anders.karlsson@sportfiskarna.se


  Ansökan

  Ansökan bestående av personligt brev och CV tas emot via: jobb@sportfiskarna.se. Ange ”Region Syd” i ämnesraden. Självklart ser vi gärna sökanden av båda könen.


  Sista ansökningsdag är 30 november 2019. Vi ser fram mot din ansökan!


  Ladda hem platsannonsen som PDF här.  Read more

  Läs mer på hemsidan
  Stödjer du sportfisket och fiskevården i Sverige? Bli medlem i Sportfiskarna.
  Klicka här för att bli medlem!
  Gilla oss på Facebook
  Sportfiskarnas hemsida

  Använd kontaktformuläret om du vill kontakta oss

Foton

Collapse

Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

Relaterat

Collapse

Ämnen Statistik Senaste inlägg
Startad av Sportfiskarna.se, 2021-01-03, 21:15
4 svar
330 visningar
7 gillar
Senaste inlägg anteman
av anteman
 
Arbetar...
X