Fisketidningar och fokus på vanligt förekommande predatorer - Fiskesnack.com - För oss bakom flötet...

Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Fisketidningar och fokus på vanligt förekommande predatorer

Collapse
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
new posts

  • #11
    Ursprungligen postat av Norden Visa inlägg
    Visst verkar det som att fisketidningar börjat leva i nån slags symbios med stora betestillverkare? Det kan ju vara en förklaring i så fall. Mete är dålig business, mört och majs gör man inga pengar på. Bättre att alla köper plast och gummi i årets färger. Det finns heller knappt en artikel som inte talar om vilka grejer du måste ha för att lyckas. Nya heta metoden: det här behöver du...
    Håller med fullständigt. Reportagen ligger ju gärna i samband med några stora blaffiga annonser om Mcrubber och allt vad de heter.
    http://enamatorfiskare.blogspot.se
    Instagram enamatorfiskare

    Kommentera


    • #12
      Ursprungligen postat av Gösta Visa inlägg
      Tidningar skriver om det folk vill läsa. Det är väl ganska tydligt här på FS att predatorfisket dominerar, så då är det inte så konstigt att tidningarna skriver om det...

      Nej det är inte särskilt konstigt, som jag skrev i första inlägget. Men personligen skulle jag tycka att det var kul med ett något bredare omfång av sportfiske än näst intill bara predatorfiske.
      http://enamatorfiskare.blogspot.se
      Instagram enamatorfiskare

      Kommentera


      • #13
        I senaste numret av Fiskefeber handlar fyra artiklar om gäddfiske, två artiklar om fiske efter abborre och en om gös. Utöver det avhandlar en artikel fiske utanför Sudan och en annan fiske efter håkäring från kajak. Några av artiklarna framställer tydligt specifika drag som "de rätta" för framgång. Jag säger därmed INTE att det är fel eller att tidningen är dålig men den var lite för "smal" för mitt tycke.
        http://enamatorfiskare.blogspot.se
        Instagram enamatorfiskare

        Kommentera


        • #14
          Bredd säljer inte och jag är glad över att jag inte behöver bläddra igenom en halv tidning med flugfiske eller mörtmete. Samma säger nog metarna och flugfiskarna.

          Vill man ha bra bredd så är det gamla nummer av Sportfiske som gäller. Där kunde till och med jag läsa om mete efter vitfisk. Har ni inte kvar gamla nummer så köp på tradera. Riktigt bra tidning med bredd.

          Själv har jag inte något emot reklam när det är produkter jag själv är intresserad av. Tycker även att det är trevligt med alla nya produkter som kommit de senaste åren. För femton år sen var det Normark eller ABU. Det fanns i princip ingenting annat. Många fler arbetar med sportfiske idag och jag köper gärna deras produkter.

          Kommentera


          • #15
            Fick idag ett mejl från Fiskefeber, som jag för närvarande prenumererar på, om att de kommer ut med ett specialnummer om predatorer. Jag undrar vad som skiljer det från ett vanligt nummer?
            Senast ändrad av Abramis Brama; 2018-04-10, 13:41.
            http://enamatorfiskare.blogspot.se
            Instagram enamatorfiskare

            Kommentera

            Foton

            Collapse

            Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

            Relaterat

            Collapse

            Ämnen Statistik Senaste inlägg
            Startad av Abramis Brama, 2014-11-02, 18:39
            29 svar
            4 463 visningar
            1 gilla
            Senaste inlägg Piscantur stercore  
            Arbetar...
            X