Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

nån å fiska gädda me?

Collapse
X
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
new posts

 • #11
  första gäddan för i år som jag får äran att kroka av iaf (och första gäddan som Zinkgruvian) kom idag på en Swim Whizz 711 fiskad i grunda ögat och med en hel del spinnstopp. Var dock bara en liten gädda på kanske ~2kg, men trots allt första gäddan för i år som behagade följa med in till strandkanten!

  var ut en snabb kort tur, en timme totalt ungefär, där ca 40min av den tiden gick åt till att promenera, som sagt, mest massa promenerande i härjig terräng och bland bäverfällda träd (två stora bäver"hus" hann jag med att passera).

  mvh/peter
  https://www.facebook.com/OKspinners/

  Kommentera


  • #12
   var ut en kort sväng igår, i en sjö jag nu varit vid nåra ggr, blev inte värst mycket fiskat, drack mest kaffe å frös, men testade lite på en sida sjön jag inte varit vid innan, kändes faktiskt mest bara segt, inte ett pet blev de iaf, bara kalla fingrar!
   Senast ändrad av Gädd-jos; 2019-05-07, 16:31.
   https://www.facebook.com/OKspinners/

   Kommentera


   • #13
    Var ut en ytterst kort tur idag med, nån timme bara, testade en annan sjö, vattnet såg intressant ut, men, kändes helt hopplös att fiska i från land, iaf när man som jag stod i ett par arbetskängor.
    kaffet å körvmackan va go iaf!!!!! drack kaffet å käka smörgåsen på en jävligt schleten skön "flytande" flotte... den va såphal och lutade typ i 45graders vinkel, men lite mysigt i alla fall!!!

    Passerade däremot under "fisket" en liten båt som såg "fin" ut som också hade blivit dragroddsanpassad med en spöhållare fastskruvad i sitsen vid årtullarna.
    Lyckades leta reda på en pappersbit i bilen så skrev en lapp som jag stoppade i en påse och tejpade fast i handtaget på ena åran med en fråga om ägaren kunde tänka sig att hyra ut eller låna ut eller bjuda med mig på en fisketur... får väl se om det kommer nåt svar på den frågan, och i så fall när, såg dock ut som båten användes rätt flitigt ändå, eller det var intrycket man fick iaf då båten inte ens var låst utan bara lite snabbt surrad runt ett träd... får se som sagt, ägaren kanske inte tycker det verkar så intressant med nya fiskevänner, men, man kan ju hoppas på de bästa!

    Imorn blir det nog att åka en lite längre tur och fiska i nån annan sjö, kanske ge sig fan på att faktiskt försöka fiska "på riktigt" i nåra timmar... får se, väder och energi får styra!

    EDIT: tycker det bara är så segt å omotiverande å vara båt-lös (och att de norrländska älvarna ligger just i norrland... för dom kan jag hur man fiskar från land...)
    känner mig kort sagt lätt vilse rent fiskemässigt just nu!

    mvh/peter
    Senast ändrad av Gädd-jos; 2019-05-07, 16:42.
    https://www.facebook.com/OKspinners/

    Kommentera

    Foton

    Collapse

    Relaterat

    Collapse

    Ämnen Statistik Senaste inlägg
    Startad av kirtap, 2018-02-02, 03:52
    1 svar
    709 visningar
    0 gillar
    Senaste inlägg karparn
    av karparn
     
    Startad av TolfG.Tolf89, 2018-04-30, 20:10
    1 svar
    813 visningar
    0 gillar
    Senaste inlägg Micke-71  
    Startad av Gädd-jos, 2018-06-29, 22:30
    12 svar
    1 643 visningar
    0 gillar
    Senaste inlägg Gädd-jos  
    Startad av Bulldawg magnum, 2019-03-19, 20:50
    1 svar
    128 visningar
    0 gillar
    Senaste inlägg Gädd-jos  
    Startad av Gädd-jos, 2019-05-14, 16:24
    0 svar
    35 visningar
    0 gillar
    Senaste inlägg Gädd-jos  
    Arbetar...
    X