Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Årsjön!!!

Collapse
X
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
new posts

 • Årsjön!!!

  Hej!
  Nån här inne på forumet som fiskar (eller fiskat) i Årsjön?
  Nån som antingen råkar ha eller har tips på nån som har en eka att hyra ut (eller låna ut) där i sjön? Eller nån som har nån slags flytande båt eller "båt" och vill bjuda med ut en nedflyttad vilsen gäddfiskande norrlänning på en fisketur???

  Varit där två korta turer nu, igår å i förrgår, hann väl inte med direkt mycket och båtlös som jag är så har jag härjat längs strandkanten, men, överlag känns det som en trevlig sjö (gårdagens vind var inte så trevlig dock...och en av de två gubbarna jag mötte igår var inte heller trevlig, den andra däremot var trevlig nog för tre så det vägde upp...).

  Däremot så känns den kanske lite bitvis svårfiskad från land, inte helt omöjligt att få en del bra från land ändå gissar jag, men, hade nog varit en sjö som bättre lämpat sig för att ta sig ut i nån form av eka, ro drag t ex är ju bland det bästa jag vet så det hade ju varit perfekt. När jag var ute i förrgår var någon ute och rodde drag såg jag, tyvärr var han lite långt ut för att jag skulle orka försöka skrika nåt, men, det såg iaf förjävla trevligt ut!
  Själv inte fått nåt, en gädda högg precis i slutet av inspinning vid en klippkant i förrgår, tog ytterst ytligt, såg inte ut att vara nåt monster direkt, kanske 3-4kg eller så, det var allt jag sett ännu så länge, men lär bli en hel del fler fisketurer ut dit till Årsjön!
  Vad jag förstått så går där grov abborre, men, för egen del är det ju egentligen mest gädda jag är intresserad av.

  Är det någon som fiskat där och råkar ha några tips? eller någon som vill slå följe på en fisketur ut dit så får ni gärna kommentera här eller skicka mig ett PM!

  Eller, om er farfars farbrors kusins bryllings sonsons halvsysters bästa kompis råkar ha en eka liggande där på land nånstans (för det fanns rätt gott om såna strösslade små ekor) som dom vill hyra (eller låna) ut eller sälja bort så är jag idel öra!!!

  mvh/peter brännström
  https://www.facebook.com/OKspinners/

 • #2
  INGEN???

  Jag var ut en snabb tur ida där igen, men, gick mest en massa, för å kolla lite ställen ja kollat på karta så hann knappt fiska, lite knapert om tid idag just, men, ska nog ut imorn med, får kanske bli den klippiga sidan då?
  Den sidan känns enklare å fiska ifrån iaf än andra sidan, snabbare å komma åt även, men, får se, beror lite på hur ja känner mig även då ja råkat bli förkyld å asig så... gå ida va jobbigt i snårigt skit... men däremot kanske trevligare på andra sidan me allt skog etc, iaf om man känner sig pigg, får se helt enkelt, beror lite på tid och hur snabb ja e å ta mig ut...

  mvh/peter
  https://www.facebook.com/OKspinners/

  Kommentera


  • #3
   ingen här inne me nåt flytandes liggandes ikring Årsjön??? Ligger ju små ekor strösslade överallt runt sjön...

   var ut nå kort timme idag iaf, fick en liten gädda (~2kgs) från en klippa, tog på min nyss tillbytta cisco kid 635...

   mvh/peter
   https://www.facebook.com/OKspinners/

   Kommentera


   • #4
    var ut en snabbis igår, blev inte ett pet... var ändå skönt å skoj om än ja var lite väl jävla asig... suget efter nåt flytande att ro runt i blev ännu större i alla fall!!!

    hittade en papperslapp i bilen å satte en lapp på en sån skön tjärad flateka som låg uppdragen uppåner på ett ställe längs stranden.
    Älskar ju såna båtar sen man var liten, tveksam på att jag kommer få höra nåt från båtägaren (tveksam att den ens används???) men man kan ju alltid hoppas... satte som sagt en lapp iaf med en undran om att hyra/låna/(köpa???)/få följa med ut på fisketur...

    idag blev de inge fiske,alldeles för förjävla schleten snorig hostig å asig för å kunna uppamma motivation nog för nån timme vid stranden i den här nivån av förkylning (troligen halsfluss då alla runt omkring har eller haft det under sista tre veckorna)

    överväger att kanske försöka bygga en flateka? men inte riktigt listat ut om det är värt det rent ekonomiskt och hur bökigt blir det liksom??? kommer krävas en del ihoplånande av grejer samt kommer bli tvungen bygga den på plats i skogen liksom... lägenhetsboende är ingen dröm för en som älskar bygga å knåpa å härja me saker å ting... jaja, får se, kan ju hoppas ägaren av flatekan kanske vill sälja den och den råkar vara i ok skick??? vore en dröm isf!

    hela helgen går bort på en massa andra åtaganden så får se, inget fiske före måndag som det ser ut nu...

    mvh/peter
    https://www.facebook.com/OKspinners/

    Kommentera


    • #5
     Var ute nåra timmar igår, fick två hugg, kom på slutet av dan, bägge tog (eller snarare högg mot ) cisco kid 635, ingen av dom var nåt å hänga i granen direkt...
     Offrade tidigare under dagen två vänermagnumskedar i klipporna/sprängstenen när jag fiskade bottennära så dagens fiske borde ju bli bra med tanke på gårdagens offergåvor???

     Förresten, ser ni en risig rostig grå liten Ford Ka (eller framöver kan de även vara en beige saab99 från -83, då det är min bil, men, just nu äre sambons Ka som ja kör runt i) ståendes vid nåt vatten så äre troligen jag som är ute å fiskar!!! kom å säg hej! eller smygfota mig å skratta åt mig när ja snubblar runt i snåren eller klipporna!

     mvh/peter
     https://www.facebook.com/OKspinners/

     Kommentera

     Foton

     Collapse

     Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

     Relaterat

     Collapse

     Ämnen Statistik Senaste inlägg
     Startad av Tekky, 2007-09-21, 16:57
     17 svar
     3 824 visningar
     0 gillar
     Senaste inlägg simonarvestrand  
     Startad av hellhammer, 2009-10-17, 12:13
     34 svar
     8 410 visningar
     0 gillar
     Senaste inlägg Utter
     av Utter
      
     Startad av Daweee, 2011-04-23, 21:41
     77 svar
     17 192 visningar
     0 gillar
     Senaste inlägg Gädd-jos  
     Startad av Asys85, 2011-05-01, 22:56
     12 svar
     5 878 visningar
     0 gillar
     Senaste inlägg Asys85
     av Asys85
      
     Startad av trasketo, 2012-07-05, 23:41
     37 svar
     15 088 visningar
     0 gillar
     Senaste inlägg jomper
     av jomper
      
     Arbetar...
     X