Störiga länkar i forumet - Fiskesnack.com - För oss bakom flötet...

Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Störiga länkar i forumet

Collapse
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
new posts

 • Bowen
  replied
  Underbart

  Lämna en kommentar:


 • Bergman
  replied
  Tack Classe69 ! Jag har ju dock slutat på Sportfiskarna så jag är bara inne och gästspelar lite. Har behövt lägga fokus på annat ett tag så har knappt kunnat fiska i år. Kikar in ibland och tittar till min gamla bebis.

  P.s. Såg också att klockan går fel när man är oinloggad så tiderna för senaste inlägg osv blir fel. Detta kan man ändra i adminkontrollpanelen.
  Senast ändrad av Bergman; 2020-10-16, 09:54.

  Lämna en kommentar:


 • Classe69
  replied
  Och Bergman är sååååååå välkommen tillbaka :-)

  Lämna en kommentar:


 • Bergman
  replied
  Ser nu att annonsprogramvaran Revive Adserver uppgraderades till version 5.0.5 efter att jag skrivit gårdagens inlägg. Bra! Dock tror jag att det vore bra om den som gör alla uppgraderingar informerar om vad som händer.

  Lämna en kommentar:


 • Bergman
  replied
  Bra att forumprogramvaran nu är uppgraderad. Det vore även bra att uppgradera programvaran för annonserna då den som används nu är gammal (version 4.1.4). Den i dagsläget senast släppta versionen är 5.0.5.

  Och sedan få ordning på sökfunktionen. Där handlar det om en databaskonvertering från LATIN1 till UTF8 och sedan omindexera databasen. Plus eventuellt uppgradera MySQL. Jag är inte insatt i vad som är gjort senaste tiden så vissa saker kanske redan är lösta.

  Lämna en kommentar:


 • Grejo
  replied
  Sent ska syndarn vakna men nu ser jag att forumet i smyg är uppgraderat till senaste versionen 5.6.3! Få se då om vi slipper eländet med "feldirigeringar"...

  Lämna en kommentar:


 • Classe69
  replied
  Ja, jag har varje fall bestämt mig för att Lämna mitt medlemskap hos Sportfiskarna. Dom va hur glada och nöjda som helst framför kameran på Pike Fight. Det är ju viktigare känns det som.

  Men som sagt, detta är mitt sista år som Medlem....

  Trist, men någon måste sätta ner foten....

  Lämna en kommentar:


 • Grejo
  replied
  Ursprungligen postat av Sportfiskarna Admin Visa inlägg
  Det går inte att gå tillbaka till den gamla versionen. Programvaran har ändrats. Vi försöker förstå varför det ibland blir feldirigeringar. //Andreas
  I vBulletin 5.6.x finns det ett känt säkerhetshål som är orsaken till dessa "kapningar". En säkerhetspatch släpptes 10 augusti i år för att stänga igen detta säkerhetshål, självklart är rekommendationen att uppdatera med denna patch omgående. Vem som helst som kan använda en sökmotor hittar snabbt all nödvändig information om säkerhetshålet och nödvändiga åtgärder.

  Hoppas sportfiskarna mot förmodan läser detta nu, så kommer dom äntligen efter 2 månaders klurande förstå varför det blir som det blir.

  Det jag har svårast att förstå är varför man inte uppdaterar till senaste versionen av vBulletin och kör in alla eventuella säkerhetspatchar också. Detta ska ju göras omgående oavsett problem eller inte, men det första man gör om man har problem är väl att kolla om det finns nåt uppdatering, känt säkerhetshål eller patch?

  Som det är nu så är det väl bara en tidsfråga innan nåt värre säkerhetshål uppdagas, då hoppas jag att alla har haft vett nog att inte använda sina riktiga e-postadresser eller lösenord som man använder på andra ställen.


  Lämna en kommentar:


 • Sir Fish-a-lot
  replied
  Spamlänkarna var väl borta i 2 veckor sen kom de tillbaka.

  Det är ju ingen fråga om feldirigeringar utan en attack av spam som möjliggjorts av något kryphål i systemet. Med andra ord är det ju en form av kapning av Fiskesnack.

  Lämna en kommentar:


 • Grejo
  replied
  Ursprungligen postat av Sportfiskarna Admin Visa inlägg
  Vi försöker förstå varför det ibland blir feldirigeringar. //Andreas
  Hur går det här då? Har ni lyckats "förstå" varför det blir feldirigeringar? Jag kan seriöst tycka att det är vettigare att stänga ner hela sidan tills man har löst problemet än att aktivt redirecta till phishingsiter. Det är ju ändå rätt allvarligt.

  Lämna en kommentar:

Foton

Collapse

Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

Relaterat

Collapse

Ämnen Statistik Senaste inlägg
Startad av almqvist, 2006-04-06, 08:33
58 svar
6 648 visningar
0 gillar
Senaste inlägg esox88
av esox88
 
Startad av kenta_85, 2019-07-25, 09:23
155 svar
9 958 visningar
0 gillar
Senaste inlägg TiSo
av TiSo
 
Startad av mdb1, 2020-08-17, 19:21
23 svar
1 063 visningar
1 gilla
Senaste inlägg Bowen
av Bowen
 
Startad av Quivertip, 2020-10-17, 16:03
3 svar
121 visningar
0 gillar
Senaste inlägg BeBest
av BeBest
 
Startad av Sportfiskarna Admin, 2020-10-25, 16:45
24 svar
1 271 visningar
1 gilla
Senaste inlägg Sportfiskarna Admin  
Arbetar...
X