Resultat 1 till 3 av 3
  1. #1

    Fotoalbum: Länk här
    Upplagda PB:n: Länk här
    Placering i ligan: Länk här

    Rekord: Abborre 1,61 Gädda 8,2 Gös 2,9 Torsk 18,0 Havsöring 50cm(1,08kg) 1,12kg(48cm)


    Reg.datum
    Jan 2009
    Ort
    Umeå
    Ålder
    37
    Inlägg
    1 005
    Gilla
    225
    Gillad 278 gånger i 187 inlägg

    Halvkilosfasan i ugn, tillagningstips efterlyses.

    Okynnesköpte en fryst Fasan(Phasianus colchicus) på 535 gram för ett tag sen och kan tycka att det är dags att göra nåt vettigt av den. Har glåmat på en del sånadäringa recept och det lutar åt att jag fyller den med nå gött å så he ja bacon runt den och sen skjuss in i ugn tills den är klar, men det som inte framgår av di recept jag sett är hur pass stora fasaner tiden i ugn är beräknad för.

    Nån som har en matematisk formel, tabell, lathund eller käck ramsa som ger svar på spörsmålet?

    "Har man tatt Fasanen i frysen får man tillaga den" - gammalt djungelordspråk.
    All you need is Lubb.

  2. #2
    Team: WollVoll
    Sponsrad av: Jobbet
    Fotoalbum: Länk här
    Upplagda PB:n: Länk här
    Placering i ligan: Länk här

    torsks avatar
    Reg.datum
    Sep 2009
    Ålder
    29
    Inlägg
    443
    Gilla
    107
    Gillad 33 gånger i 23 inlägg

    Citat Ursprungligen postat av Usling Visa inlägg
    Okynnesköpte en fryst Fasan(Phasianus colchicus) på 535 gram för ett tag sen och kan tycka att det är dags att göra nåt vettigt av den. Har glåmat på en del sånadäringa recept och det lutar åt att jag fyller den med nå gött å så he ja bacon runt den och sen skjuss in i ugn tills den är klar, men det som inte framgår av di recept jag sett är hur pass stora fasaner tiden i ugn är beräknad för.

    Nån som har en matematisk formel, tabell, lathund eller käck ramsa som ger svar på spörsmålet?

    "Har man tatt Fasanen i frysen får man tillaga den" - gammalt djungelordspråk.
    Innertempen ska vara 67c, så i med en stek-termometer, så blir det nog bra ska du se!
    Tiden beror helt på om den är rumstempererad, ugn mm.

  3. #3

    Fotoalbum: Länk här
    Upplagda PB:n: Länk här
    Placering i ligan: Länk här

    Rekord: Abborre 1,61 Gädda 8,2 Gös 2,9 Torsk 18,0 Havsöring 50cm(1,08kg) 1,12kg(48cm)


    Reg.datum
    Jan 2009
    Ort
    Umeå
    Ålder
    37
    Inlägg
    1 005
    Gilla
    225
    Gillad 278 gånger i 187 inlägg

    Har ingen stektermometer, men he borde dug å stöpp in fingre' å känn etter.
    All you need is Lubb.

Liknande ämnen

  1. Spöväska Efterlyses!
    Av Jordbo i forum Spinnfiske - Utrustning
    Svar: 12
    Senaste inlägg: 2015-03-23, 22:42
  2. Wobbler efterlyses!
    Av Everflow i forum Allmänt om fiskeutrustning
    Svar: 8
    Senaste inlägg: 2010-03-17, 13:02
  3. Efterlyses?
    Av Muskytracker i forum Allmänt om fiskeutrustning
    Svar: 28
    Senaste inlägg: 2006-11-10, 21:20
  4. Efterlyses
    Av lassekongo i forum Länkar
    Svar: 0
    Senaste inlägg: 2006-10-23, 21:07

Bokmärken

Bokmärken

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •