Receptet kommer från http://www.tasteline.se
Direktlänk: http://www.tasteline.com/default.ns?...pe&lngRID=2220
För 4 personer behövs:
2 st tomat(er)
0,5 st zucchini
2 st vitlöksklyfta(or)
50 g pinjenötter
0,5 dl olivolja
100 g räkor, skalade
0,6 kg gös-/torskfilé
vetemjöl
salt och peppar
1 st lime
Tillagning:
1. Dela och kärna ur tomaterna. Tärna tomatskalet och zucchinin. Skala och hacka vitlöken.
2. Rosta pinjenötterna gyllenbruna i en het panna med några droppar olja i och salta lätt.
3. Hetta upp olivoljan i en stekpanna. Fräs vitlök och zucchini i ett par minuter. Tillsätt tomat, salta och peppra. Blanda i räkor och pinjenötter.
4. Salta och peppra gösen och vänd den i vetemjöl. Stek den i ca 2-3 minuter på varje sida och servera med räkblandningen och kokt eller råstekt potatis. Garnera med en lite färsk lime.
Direktlänk: http://www.tasteline.com/default.ns?...pe&lngRID=2220
För 4 personer behövs:
2 st tomat(er)
0,5 st zucchini
2 st vitlöksklyfta(or)
50 g pinjenötter
0,5 dl olivolja
100 g räkor, skalade
0,6 kg gös-/torskfilé
vetemjöl
salt och peppar
1 st lime
Tillagning:
1. Dela och kärna ur tomaterna. Tärna tomatskalet och zucchinin. Skala och hacka vitlöken.
2. Rosta pinjenötterna gyllenbruna i en het panna med några droppar olja i och salta lätt.
3. Hetta upp olivoljan i en stekpanna. Fräs vitlök och zucchini i ett par minuter. Tillsätt tomat, salta och peppra. Blanda i räkor och pinjenötter.
4. Salta och peppra gösen och vänd den i vetemjöl. Stek den i ca 2-3 minuter på varje sida och servera med räkblandningen och kokt eller råstekt potatis. Garnera med en lite färsk lime.
Kommentera