Här kommer ett recept på en utsökt god och lättlagad fiskgratäng.
Lägg fisken i en ungsfast form. Lägg gärna lite räkor eller kräftskjärtar runt om.
Koka upp 3 dl grädde tilsammans med rikligt med räkost, nästan en hel tub. Tillsätt en burk röd stenbitsröm, salt och peppar. ( För de som gillar dill eller citron så går det bra att tillsätta det också.)
Häll såsen över fisken och låt stå i ugnen på ca 225 grader. När du känner den underbara doften av gormet-lagad fisk, är det bara att ta ut och servera till potatismos eller ris. Om du är täppt i näsan, så är det dags att ta ut gratängen när den gyllenbruna färgen lägger sig över gratängen likt dimman över en norrlandstjärn....
Till alla fiskare... laga denna rätten även om du brukar tycka om fisk eller om fisk egentligen inte hör till dina favoriter.... du kommer att älska den... och det bästa är att det är så enkelt...
Lycka till... Verner... :-)
Smakligaste hälsningar
Patrik A-son Team Grizzly Sweden
Lägg fisken i en ungsfast form. Lägg gärna lite räkor eller kräftskjärtar runt om.
Koka upp 3 dl grädde tilsammans med rikligt med räkost, nästan en hel tub. Tillsätt en burk röd stenbitsröm, salt och peppar. ( För de som gillar dill eller citron så går det bra att tillsätta det också.)
Häll såsen över fisken och låt stå i ugnen på ca 225 grader. När du känner den underbara doften av gormet-lagad fisk, är det bara att ta ut och servera till potatismos eller ris. Om du är täppt i näsan, så är det dags att ta ut gratängen när den gyllenbruna färgen lägger sig över gratängen likt dimman över en norrlandstjärn....
Till alla fiskare... laga denna rätten även om du brukar tycka om fisk eller om fisk egentligen inte hör till dina favoriter.... du kommer att älska den... och det bästa är att det är så enkelt...
Lycka till... Verner... :-)
Smakligaste hälsningar
Patrik A-son Team Grizzly Sweden
Kommentera