Halvtidssummering av ungdomsfisket | Sportfiskarna.se - Fiskesnack.com - För oss bakom flötet...

Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Halvtidssummering av ungdomsfisket | Sportfiskarna.se

Collapse
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
new posts

  • Halvtidssummering av ungdomsfisket | Sportfiskarna.se


    Braxbonanza på sommarfiskeskolan i Göteborg! Foto: Sportfiskarna
    I sommar rekordsatsar Sportfiskarna på fiskeaktiviteter för barn och ungdomar. Under de inledande fyra lovveckorna har hundratals barn fått prova på spännande fiske tillsammans med förbundet och våra föreningar.
    Sommarens stora nya portalsatsning har varit ”FiskeLov” – ett enkelt koncept där Sportfiskarna har arrangerat öppna och kostnadsfria fiskeskolor i Stockholm och Malmö. Med duktiga ungdomsledare har förbundets regionalt ungdomsansvariga mött upp barnen med ett brett program med allt från spinn och fluga till långspön och feederfiske.
    I Stockholm ledde Sportfiskarnas Victor Sandberg tre fullbokade FiskeLovs-veckor i Huddinge och Haninge med assistans från fiskeklubbarna SFK Lilla Fiskelyckan och Långsjö Gömmarens Fiskevårdsförening:
    – Vi har haft tre fantastiska veckor med en massa fisk och många glada barn. Det är lätt att se hur uppskattat och glädjegivande det är med naturnära och upplevelserika aktiviteter i naturen. Barn och ungdomar behöver sådant på sin lediga tid. Det känns otroligt kul att vara med och bidra, berättar Victor Sandberg.
    Under de inledande lovveckorna har förbundet även genomfört Sveriges största sommarfiskeskola i Göteborg tillsammans med Sportfiskarna Väst. Närmare 150 barn har provat på allt från spinnfiske efter regnbåge till avancerat specimenmete efter karp. Lite senare i sommar står kustfiske på programmet.
    Många föreningar runt om i landet har också jobbat hårt för att ge barnen fiskeupplevelser. Sportfiskarna Skåne, Frövi Sportfiskelubb, Glada fisken i Olofström och Storöringens Fiskeklubb i Timrå bör nämnas bland många. En extra eloge vill förbundet också rikta till Anders Stridh och Å!Fiske Eskilstuna för sitt fantastiskt fina arbete med sitt årliga Fiskefritids.
    Fler aktiviter väntar från vecka 31 och framåt – syns där!
    Read more


    Läs mer...

    (Detta inlägg har postats automatiskt)
    Stödjer du sportfisket och fiskevården i Sverige? Bli medlem i Sportfiskarna.
    Klicka här för att bli medlem!
    Gilla oss på Facebook
    Sportfiskarnas hemsida

    Använd kontaktformuläret om du vill kontakta oss

Foton

Collapse

Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

Relaterat

Collapse

Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

Arbetar...
X