Hejsan!
Jag har varit ute och fiskat sik nu vid två tillfällen. Den första gången försökte jag filea siken direkt jag kom hem. Jag följde denna guide men det blir kvar en "benrad" i mitten av filén.
http://www.blattnicksele.com/7a0a15b...647a53-29.html
Så min fråga nu när jag ska filea dagens fångst. Kan man lämna den benraden och pilla bort efter man har stekt, eller ska man skära bort den eller använda sig av typ en tång?
Tacksam för svar
Jag har varit ute och fiskat sik nu vid två tillfällen. Den första gången försökte jag filea siken direkt jag kom hem. Jag följde denna guide men det blir kvar en "benrad" i mitten av filén.
http://www.blattnicksele.com/7a0a15b...647a53-29.html
Så min fråga nu när jag ska filea dagens fångst. Kan man lämna den benraden och pilla bort efter man har stekt, eller ska man skära bort den eller använda sig av typ en tång?
Tacksam för svar
Kommentera