En jättegod marinad till Lax och "Båge"
Filèer med skinnet kvar eller kotletter
1dl Oliv-olja
1st finhackad färsk röd chilifrukt (Medium 5 eller 6 i styrka)
saften från en halv Limefrukt
1st pressad vitlöksklyfta
salt & peppar
Pensla på någon / några timmar i förväg innan grillning
jag grillar ofta med kol och använder lock till grillen (typ klot-grill)
eller gasol-grill med lock.
grilla med skinnsidan nedåt och locket på (behöver EJ vändas)
Filèer med skinnet kvar eller kotletter
1dl Oliv-olja
1st finhackad färsk röd chilifrukt (Medium 5 eller 6 i styrka)
saften från en halv Limefrukt
1st pressad vitlöksklyfta
salt & peppar
Pensla på någon / några timmar i förväg innan grillning
jag grillar ofta med kol och använder lock till grillen (typ klot-grill)
eller gasol-grill med lock.
grilla med skinnsidan nedåt och locket på (behöver EJ vändas)