vad för smaksättning på gravad? - Fiskesnack.com - För oss bakom flötet...

Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

vad för smaksättning på gravad?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
new posts

  • vad för smaksättning på gravad?

    hej jag undra om någon har något tips på olika smaksättningar till gravad regnbåge eller öring

  • #2
    Gin eller enbär.
    Eller lite mer juligt så kan du köra med saffran, då får du grymt fin färg.
    http://www.frallansfiskeblogg.blogspot.com/

    Kommentera


    • #3
      okey låter nice har du Ginen eller enbären från början då eller lägger du i dom senare och tack så mycket för ditt svar
      Senast ändrad av redeyes; 2009-11-08, 23:49.

      Kommentera


      • #4
        Nej dem kör du med under själva gravningen. Kör vanlig gravning socker,salt, dill, peppar.Sen häll på en skvätt gin och några grov hackade enbär.
        http://www.frallansfiskeblogg.blogspot.com/

        Kommentera


        • #5
          Citrusgravd lax är given hos oss.

          Har du mindre vikt så dra av motsvarande på salt och socker annars blir den för salt. När fileérna är färdigpreppade med salt/socker och tillbehör, stoppa bara in dem i dubbla plastpåsar och evakuera alla luft. Blir kanon efter ett par tre dagar.
          http://gosmeister.blogspot.com/

          Kommentera


          • #6
            Ett litet annorlunda tips är att köra i Stjärnanis och Pernod i så får du en liten lakritsmak.

            Egentligen är det bara din fantasi som tar stop, om vad du kan använda för smaker till gravning.

            Men lycka till!!

            Kommentera


            • #7
              Halloj tycker du om whiskey ? testa me de ca: 3 cl whiskey / kg fisk under själva gravningen. Lycka till muuums
              Vattnet e alltid blött

              Kommentera


              • #8
                Cognac är riktigt bra med, brukar göra de på jobbet och de uppskattas

                Kommentera


                • #9
                  Kör lite rosèpeppar i blandningen, blir faktiskt väldigt gott!! Har gravat räkor med en skvätt vitt vin och rosèpeppar, sen naturligtvis dill 2/3 socker och 1/3 salt!!

                  Kommentera

                  Foton

                  Collapse

                  Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

                  Relaterat

                  Collapse

                  Ämnen Statistik Senaste inlägg
                  Startad av axeleriksson, 2006-02-20, 13:05
                  10 svar
                  6 310 visningar
                  0 gillar
                  Senaste inlägg Cobrak
                  av Cobrak
                   
                  Arbetar...