Ola,
Håller med helt, äta eller använda annars tebax.
Stora fiskar är viktiga fiskar så de spar jag åt naturen, dvs C&R.
Får se den dag jag drar en 20 kg gädda hur det blir.. (Inte så troligt.)
Gäddquieneller är mums tex. med hummersås och forellrom.
Dessutom klassas gäddorna i frankrike som bäst upp till 2kg btw.
Tror nästa gräns låg vid 5. Men fransmän är väldigt noga med sin mat.
Färs är bra, man kan späda med annan fisk oxo tex abborre. Bara äggvitor i färsen och ta gulorna i såsen. Litet ättika/vinäger håller köttet vitare vid kokning av helfisk.
Dumheter, i Australien är det böter på att släppa ut fångad Karp igen.

Stora fiskar är viktiga fiskar så de spar jag åt naturen, dvs C&R.
Får se den dag jag drar en 20 kg gädda hur det blir.. (Inte så troligt.)
Gäddquieneller är mums tex. med hummersås och forellrom.
Dessutom klassas gäddorna i frankrike som bäst upp till 2kg btw.
Tror nästa gräns låg vid 5. Men fransmän är väldigt noga med sin mat.
Färs är bra, man kan späda med annan fisk oxo tex abborre. Bara äggvitor i färsen och ta gulorna i såsen. Litet ättika/vinäger håller köttet vitare vid kokning av helfisk.
Ursprungligen postat av Lazinko

Kommentera