Har lite problem att få till konsistensen på mäsket. Mäskar på ganska korta avstånd, 2 - 7m i stilla vatten. Önskar att bollen löste upp sig i nedslaget och mäsket singlade ner genom vattnet.
Använder mig av ströbröd, majs och vaniljsocker. Är det en alldeles för fattig blandning till Sutare, borde jag fylla på med smak eller partiklar?
Huvudfrågan är; Finns det något bra förhållande mellan mäsk och vatten för att få konsistensen jag söker, tex 1dl vatten på 5dl ströbröd. Vad använder ni? Hur gör ni?
Är ruggigt dålig på att mäska, börjar bli pinsamt nu....
Är en sann mäsknovis utan framgångar så all hjälp välbehövlig, tack på förhand.
Använder mig av ströbröd, majs och vaniljsocker. Är det en alldeles för fattig blandning till Sutare, borde jag fylla på med smak eller partiklar?
Huvudfrågan är; Finns det något bra förhållande mellan mäsk och vatten för att få konsistensen jag söker, tex 1dl vatten på 5dl ströbröd. Vad använder ni? Hur gör ni?
Är ruggigt dålig på att mäska, börjar bli pinsamt nu....
Är en sann mäsknovis utan framgångar så all hjälp välbehövlig, tack på förhand.
Kommentera