Vad är galet med forumet nu för tiden? - Fiskesnack.com - För oss bakom flötet...

Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Vad är galet med forumet nu för tiden?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
new posts

 • Vad är galet med forumet nu för tiden?

  Hej
  Upplever stora problem med fiskesnack nu för tiden, är sällan inne numera tyvärr men det hjälper inte heller att ex man trycker på meddelanden och får istället upp ett nytt fönster med första sidan än att komma in på mina PM.
  Abborre 1230g, Bergsimpa, Björkna, Bleka 2.5kg, Braxen 2.3kg, Gråsej 5.0kg, Gädda 12.0kg, Gös 2.95kg, Havskatt, Havsöring 3.0kg, Hälleflundra 73cm, Id 1.65kg, insjööring 1.5kg, Knaggrocka 5.9kg, Knot, Kolmule, Krabba, Kräfta, Kungsfisk 1.0kg, Lake 820g, Lubb, Löja, Mört, Nors, Regnbåge 3.8kg, Ruda 1.5kg, Sandskädda, Sarv 9hg, Sill, Snorgärs, Spigg, Stäm, Sutare 2.48kg, Torsk 8.0kg, Vimma, Ål 1.65kg.

 • #2
  Fiskesnack håller på att anpassa sig till nutiden så det mesta går på lösa boliner. Ibland funkar det men om man gör så som man förr brukade göra, så visar det sig att något har uppdaterats och fått andra funktioner på vägen. Du har hamnat i den eviga loopen!
  Må vi alla ha ett intressant fiske!

  Kommentera


  • #3
   Äsch vad ni klagar, det enda som inte funkar är fotoalbumet, meddelanden, vissa loggas ut, och att vissa trådar och annonser inte går att läsa..
   Annars funkar det bra .
   Ja, jag tillhör den ironiska generationen

   Kommentera


   • #4
    Funkar ju hur bra som helst, nu kan man t.ex lägga till bilder i inlägg på ett smidigt sätt utan att behöva redigera ner storleken på bilden eller lagra den i något album först.

    Kommentera


    • #5
     Många gamla trådar och inlägg har blivit otillgängliga och kan inte nås. Dåligt! För mig var det den mest värdefulla funktionen.

     Kommentera


     • #6
      Vet inte vilka gamla trådar du syftar på, information är ju färskvara så att lagra allt som någonsin skrivits känns rätt meningslöst. Starta nya trådar om det är något du vill återuppta! Jag blev medlem 2004 och tror knappast något av det vi tjatade om då är relevant idag.

      Kommentera


      • #7
       Trådarna som försvunnit dyker fortfarande upp på google sökningar men klickar man på dessa för att öppna tråden så hamnar man på startsidan igen. Testa att googla "Äldre Crescent 430 nått att ha?" så förtstår du.

       Kommentera


       • #8
        Om du vill veta vad andra tycker om en sådan båt, starta en tråd om det då, vad är problemet? Att ämnen kommer tillbaka är snarare regel än undantag.

        Kommentera


        • #9
         Ursprungligen postat av holden Visa inlägg
         Om du vill veta vad andra tycker om en sådan båt, starta en tråd om det då, vad är problemet? Att ämnen kommer tillbaka är snarare regel än undantag.
         Men herregud är du helt bakom flötet eller? Det är totalt onödigt att behöva uppfinna hjulet gång efter gång när det redan finns tidigare besvarade trådar (som man dock ej kommer åt längre).

         Kommentera


         • #10
          Absolut, helt bakom flötet.

          Kommentera

          Foton

          Collapse

          Relaterat

          Collapse

          Ämnen Statistik Senaste inlägg
          Startad av kenta_85, 2019-07-25, 09:23
          155 svar
          10 068 visningar
          0 gillar
          Senaste inlägg TiSo
          av TiSo
           
          Startad av johasp20, 2020-09-05, 19:00
          36 svar
          1 898 visningar
          0 gillar
          Senaste inlägg Sportfiskarna Admin  
          Startad av CDan, 2021-08-18, 21:04
          7 svar
          190 visningar
          0 gillar
          Senaste inlägg TiSo
          av TiSo
           
          Arbetar...
          X