Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Uppgraderingen av forumet

Collapse
X
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
new posts

 • Vi kommer att försöka punkta ned alla upplevda problem och åtgärda dem i prioritetsordning. Sökfunktionen kräver som många noterat en del arbete. Vi ber om ursäkt för att det dröjt och ber samtidigt om förståelse för att det kan ta lite ännu mer tid att få ordning på allt. Men vi tycker att det är riktigt roligt att diskussionerna fortsätter här. Det ska ni ha stort tack för!
  Stödjer du sportfisket och fiskevården i Sverige? Bli medlem i Sportfiskarna.
  Klicka här för att bli medlem!
  Gilla oss på Facebook
  Sportfiskarnas hemsida

  Använd kontaktformuläret om du vill kontakta oss

  Kommentera


  • Ursprungligen postat av Sportfiskarna.se Visa inlägg
   Vi kommer att försöka punkta ned alla upplevda problem och åtgärda dem i prioritetsordning. Sökfunktionen kräver som många noterat en del arbete. Vi ber om ursäkt för att det dröjt och ber samtidigt om förståelse för att det kan ta lite ännu mer tid att få ordning på allt. Men vi tycker att det är riktigt roligt att diskussionerna fortsätter här. Det ska ni ha stort tack för!
   Är det sportfiskarna som tagit över skutan nu? Förut va fiskesnack perfekt, innan förra nedgraderingen, då va det som syntes bäst på flödet när man öppnade sidan folks fiskbilder, feta pb'n, fina rullar och annat typ fiskerelaterat som är kul att kolla på när alla trådar va lästa, reklamannonser syntes oxå men inte så störande, men sen hände nåt, folks foton blev mindre och reklamen större å sidan såg genast mycket tråkigare ut, men nu sista nedgraderingen ser denna sidan bedrövlig ut, lika trist som en vänthall på en vårdcentral lr annan typ myndighet och många av funktionerna är sämre och utan fotoalbum, katastrof!

   Kan ni inte lägga det andra strulet lr vad det nu är åt sidan för en stund och försöka hitta en lösning så att fotoalbumen kommer tillbaka igen, kan inte va så svårt att hitta nån med lite datakunskap som kan fixa det år 2019 kan man tycka, det skulle vara trevligt om det kom tillbakai alla fall. Tänk er folks rullsamlingsbilder, pb'n å trofe'fiskar, första gäddan och andra fiskeminnen, det gjorde sidan mer personlig och kul att vara inne på.

   Bilder som lagts upp kanske kom från nån gammal telefon som ramlat i sjön, hårddiskar som kraschat lr liknande. Själv tyckte jag det va smidigt att spara bilder här pga att jag inte gillar Facebook å instagram å sånt och det det är alltid kul att visa upp lite fiskar som man fått när man möter nytt folk som oxå gillar fiske i exempelvis nån byggbarack lr kanske på nåt bröllop, men uppenbarligen va detta ett helt värdelöst ställe att spara bilder på. Mvh

   Kommentera


   • Jag måste motvilligt hålla med Rostiga Kroken här efter att ha gått in varenda dag sen uppgraderingen.
    Sedan uppgraderingen av forumet har mycket som gjorde Fiskesnack till ett roligt och levande forum för sportfiskeintresserade och allmänt svenssonfiske-nyfikna försvunnit.

    Fotoalbumetvar en enorm del i forumet, man gick in ibland bara för att se om någon ny stor fisk lagts upp som visades på startsidan. Själva forumdelen var också lite mer vardagsrum-känsla där man fick upp en salig blandning av trådar.

    Nu är fotoalbumet borta, trådarna känns inte levande och personliga längre och utseendet känns för mainstream jämfört med hemmakänslan som det var förut.

    Jag förstår att mjukvaran måste uppdateras men att förändra utseende och hela känslan som allt skapar var helt fel väg att gå. Det är stelt, grått (bildligt talat alltså), kantigt och inte alls något som jag klarar av att vänja mig vid. Fiskesnack är inte vad det en gång var och kommer nog tyvärr att tyna bort efter allt som ändrats.

    Kommentera


    • Ursprungligen postat av Bergman Visa inlägg
     Hej Fiskesnackare!

     Med vänlig hälsning Anders Bergman, Sportfiskarna
     Hej Anders Bergman;

     Refererande till dagens telefonsamtal önskar jag att du snabbt blir helt frisk och kan planera nästa fisketur igen...
     De Stora hungriga väntar på dig där ute under isen....

     .................................................. .................................................. .................................................. ..................................

     Den mest lärorika boken om sportfiske jag läst genom åren heter "Fishing with Ray Bergman, Edited by Edward C. Janes, ALFRED A. KNOPF; NEW YORK 1970...

     Den rikt illustrerade boken är på 328 sidor och har 34 kapitel med rubriker som TIPS FOR EARLY TROUT, HOW TO FISH WET FLIES, HOW TO USE NYMPHS, HOW TO FISH WITH STREAMERS, DRY-FLY STRATEGY, TIMES AND PLACES FOR BAIT CASTING, BIG PIKE WILL TEST YOUR SKILL, PERSISTENCE CATCHES MUSKIES, WALLEYES ARE A PUZZLE, THE RIGHT WAY TO TROLL, WHY NOT TRY ICE FISHING?, TRICKS YOU OUGHT TO KNOW, HOW WELL CAN FISH SEE?, SOME DEADLY LURES, FISH LIKE SMALL LURES, PAY-OFF FLIES, WINTER TACKLE CARE, RAY BERGMAN SAYS GOODBYE.

     https://www.amazon.com/Fishing-Ray-B.../dp/0394425049

     Old Firehand
     Leif Engström

     http://www.trumman.com/fisketips.htm

     Senast ändrad av Old Firehand; 2019-02-20, 19:48.

     Kommentera


     • Haha, vi kanske skall trycka upp lite tishor med dödskallar och texten "Ge fan i vår fiskecommunity".

      Kommentera


      • Ursprungligen postat av Cyaneus Visa inlägg
       Haha, vi kanske skall trycka upp lite tishor med dödskallar och texten "Ge fan i vår fiskecommunity".
       Cyaneus;

       Du och din kompis i Gråbo kan välja och köpa vad ni vill ha här...https://www.shirtstore.se/herr-t-shi...tage/doskallar ...

       Old Firehand
       Leif Engström

       Kommentera


       • Tack Leif! Jag tänkte nu mest att man skulle plagiera Sportfiskarnas "Ge fan i våra vatten".
        Min kompis i Gråbo? Jag surfar på en androidenhet och med den nya uppgraderingen av forumet är det (iaf på mina två androider) tyvärr inte längre möjligt att se vem som tryckt på gilla. Gissar att du kan se det på något sätt och att Lejestrand (straight outta Gråbo) har varit framme och tryckt gilla.

        När jag växte upp i Floda för länge sedan var Gråbo ärkefienden! Ha! Inte ens pendeltåg!

        Kommentera


        • Jag gillade den gamla designen.

         Kommentera


         • nu har denna version legat ute några månader och måste säga att jag har tappat lusten att komma hit till fiskesnack, dels har väl facebook tagit över mycket, men även att startsidan för fiskesnack känns så tråkig nu, förr var fiskesnack ett community, nu är det ett rent forum, och det är nog detta som gjort att jag tappat lusten att surfa in på fiskesnack och mötas av en indexlista över forumet.
          mellanversionen var till och med bättre än vad det ser ut nu.

          Kommentera


          • Ursprungligen postat av Sportfiskarna.se Visa inlägg
           Vi kommer att försöka punkta ned alla upplevda problem och åtgärda dem i prioritetsordning. Sökfunktionen kräver som många noterat en del arbete. Vi ber om ursäkt för att det dröjt och ber samtidigt om förståelse för att det kan ta lite ännu mer tid att få ordning på allt. Men vi tycker att det är riktigt roligt att diskussionerna fortsätter här. Det ska ni ha stort tack för!
           Hur går det? Är nog ganska många fler än jag som undrar. Någonting måste det väl finnas att uppdatera oss medlemmar om?

           Kommentera

           Foton

           Collapse

           Relaterat

           Collapse

           Ämnen Statistik Senaste inlägg
           Startad av Bergman, 2002-08-30, 18:33
           348 svar
           46 679 visningar
           0 gillar
           Senaste inlägg Coffe81
           av Coffe81
            
           Startad av Bowen, 2015-06-27, 11:48
           68 svar
           9 152 visningar
           0 gillar
           Senaste inlägg Bowen
           av Bowen
            
           Startad av Sir Fish-a-lot, 2017-02-12, 16:18
           51 svar
           5 625 visningar
           0 gillar
           Senaste inlägg Sir Fish-a-lot  
           Startad av Bergman, 2017-11-10, 14:17
           4 svar
           795 visningar
           0 gillar
           Senaste inlägg Thuma
           av Thuma
            
           Startad av daikai1, 2018-07-10, 09:36
           4 svar
           606 visningar
           1 gilla
           Senaste inlägg Spow
           av Spow
            
           Arbetar...
           X