Där har du alldeles rätt,, vi fick ut och skulle testa några sabla skär-brädor i hygieniskt glasmaterial,,, dom slöade knivarna något enormt så det funkade inte men gris-tänderna är värre,,,
Många år sedan jag hittade en stressad gris, dom tog ju fram pig-ham just för att fibrerna inte kunde låsa sig hos dom,, det värsta tycker jag är när grisarna varit frysta,,,,
Tycker även dom flesta riktiga köksknivar fungerar ett tag för vanligt folk bara man stålar dom lite,, sedan får dom slipas när dom blivit slöa,,, inte som dom som jobbar med styckning,, jag brukade slipa ner 3-4 knivar i veckan,, dock sparade man vissa stumpar för urbening och späckning.
Min egg/fas ligger runt 3mm men kan ju inte säga att det är rätt eller fel, folk får slipa som dom vill bara det blir bra....
Många år sedan jag hittade en stressad gris, dom tog ju fram pig-ham just för att fibrerna inte kunde låsa sig hos dom,, det värsta tycker jag är när grisarna varit frysta,,,,
Tycker även dom flesta riktiga köksknivar fungerar ett tag för vanligt folk bara man stålar dom lite,, sedan får dom slipas när dom blivit slöa,,, inte som dom som jobbar med styckning,, jag brukade slipa ner 3-4 knivar i veckan,, dock sparade man vissa stumpar för urbening och späckning.
Min egg/fas ligger runt 3mm men kan ju inte säga att det är rätt eller fel, folk får slipa som dom vill bara det blir bra....
Kommentera